FAQ

Hoe gaat een behandeling op afstand in zijn werk?

Voor een behandeling op afstand maken we een bel afspraak of je ontvangt op de afgesproken datum een geluidsfragment van de behandeling. Dit spreken we samen af naar aanleiding van je vraag of klacht. De behandeling zelf begint eerder, meestal al op het moment van het maken van een afspraak. Er wordt dan vanuit hogere energie een energetische verbinding gemaakt. Bij een belafspraak neem je op het afgesproken moment telefonisch contact op. We gaan de behandeling dan verder verdiepen en je bewustzijn op het thema verder ontwikkelen. Je hebt dan ook de gelegenheid om vragen te stellen. Bij een behandeling met geluidsfragment spreken we een behandel datum af, je hoeft hier zelf niet thuis voor te zijn. Na de behandeling stuur ik je het geluidsfragment per email. Als je wilt hebben we op een ander moment telefonisch of email contact voor eventuele vragen.

Wat is het verschil tussen een behandeling op afstand en in de praktijk?

Er is inhoudelijk weinig tot geen verschil.

Welke methode of techniek gebruiken je?

Ik gebruik geen methode of techniek. Ik fungeer als kanaal voor hogere energie die het werk doet en begeleid het proces van bewustzijnsontwikkeling.

Een vriendin heeft voor zich zelf een code besteld en heeft deze ook naar mij doorgestuurd. Kan dat?

Er zijn codes die besteld kunnen worden naar aanleiding van een klacht of vraag. Deze codes worden allemaal vermeld in het overzicht. De energetische verbinding  is persoonlijk en alleen werkzaam en geschikt voor diegene die deze code heeft besteld.  De codes die in de nieuwsbrief en via de website worden verspreid zijn niet persoonlijk en maken verbinding met iedereen die zich daar voor open  stelt. Deze codes maken verbinding met een algemeen thema.

Wie maakt de foto’s die gebruikt worden voor de codes?

Alle foto’s zijn gemaakt door Anneloes van Hamburg.

Werkt ‘het’ bij iedereen?

Ja, het werkt bij iedereen. Het vermogen om te healen, de heelheid te herstellen is een aangeboren vermogen van alle levende mechanismes. Is je klacht of probleem ernstig en/of chronisch dan heeft je systeem meer tijd nodig om te resetten en te herstellen. Soms duurt het dan even voordat je je bewust wordt van verandering en ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk om je levenswijze aan te passen aan je nieuwe situatie en je lichaam te ondersteunen met dat wat het nodig heeft. De behandelingen zijn geen tovertruc. Er is heel veel mogelijk maar het kost tijd om door ontwikkelingen te gaan.

Waarom duurt het even voordat ik resultaat zie?

Na iedere behandeling heeft je systeem twee weken nodig om alle nieuwe informatie rondom het thema in zich op te nemen, te downloaden zeg maar. Meestal is er direct na de behandeling al (veel) resultaat voelbaar. Het is echter van belang om te weten dat deze nieuwe informatie zich in je systeem gaat integreren, de juiste plek gaat zoeken. Dit duurt langer, tussen de 2 en 12 weken. Daarna ga je als van zelf je gedrag hier op aanpassen en kun je de resultaten nog veel meer voelen en ervaren. Herstellen op fysiek niveau is een resultaat van helen op andere niveaus en heeft vaak meer tijd nodig, afhankelijk van de duur van je klachten.

Wat is het verschil tussen helen en genezen?

Helen speelt zich af op andere bewustzijnsniveaus, zoals het niveau van de ziel. Daar waar het probleem ooit is ontstaan. Genezen speelt zich af op fysiek niveau, onder andere als resultaat van een heling, gezonde(re) voeding en, afhankelijk van je klachten, reguliere en/of alternatieve behandeling.

Hoe weet ik welke code het meest geschikt is voor mij?

Naar aanleiding van je klacht of vraag kun je invoelen welke code het meest geschikt is. In het overzicht kun je daar meer informatie over vinden. Uiteraard kun je me vrijblijvend om advies vragen.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company