Disclaimer en Privacy verklaring

Praktijk Anneloes van Hamburg – Anneloes & zo
KvK Utrecht nr 53138163
BTW NL181229985

Disclaimer

In de praktijk geef ik bewustzijnssessies aan volwassenen, jongeren en kinderen op energetische wijzen om blokkades in lichaam en geest op te lossen. Klachten kunnen van allerlei aard zijn.  Een sessie is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Een energetische sessie of code is nooit een vervanging van behandeling van arts en/of medicatie. Raadpleeg bij acute of zorgwekkende klachten altijd eerst een arts. Voor het afbouwen van of stoppen met medicatie is overleg met uw arts noodzakelijk.  Ik onthoud me van diagnoses, medische uitspraken en interventies.

Met het aangaan van een behandeling bent u er van bewust dat het resultaat van de behandeling onder meer afhankelijk is van uw eigen inspanning.  U blijft te allen tijden verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en welzijn. U realiseert zich dat er geen sprake is van resultaatsverplichting, maar een inspanningsverplichting aan mijn zijde.

Alle informatie die  ik voor, tijdens en na een sessie of workshop ontvang is strikt vertrouwelijk en wordt ook als zodanig behandeld. Ik geef  zonder je toestemming nooit informatie aan derden.

Eensessie  heeft een vast bedrag welke is vermeld op de website www.anneloesvanhamburg.nl. U ontvangt voor een behandeling  altijd een factuur.  U kunt een sessie tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Na het lezen van het bovenstaande en op basis van alle verkregen informatie bent u tot een weloverwogen besluit gekomen om een sessie aan te vragen.

Privacyverklaring

Als u zich opgeeft voor een sessie of workshop wordt om uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Uw naam en adresgegevens worden gebruikt om de factuur op te maken. De factuur wordt voor de duur van zeven jaar bewaard, conform de eis van de belastingdienst.

Uw e-mailadres en telefoonnummer worden gevraagd om met u te kunnen communiceren over waar u zich voor heeft aangemeld. Uw telefoonnummer wordt enkel gebruikt om voor en tijdens de sessie of workshop waar u zich voor heeft opgegeven met u te kunnen communiceren. Uw e-mailadres wordt gevraagd om met u te kunnen communiceren voor, tijdens en na de sessie of workshop waar u zich voor heeft opgegeven. U gaat een overeenkomst met Anneloes & zo aan. Zonder uw gegevens kan de overeenkomst niet worden uitgevoerd. Het digitaal aanmeldingsformulier of email met uw gegevens wordt voor de duur van een jaar bewaard. Daarna wordt het digitaal aanmeldingsformulier gedeletet.
Nadat de sessie of workshop plaats heeft gevonden wordt aan u, als dat van toepassing is, een link gestuurd of andere informatie.

U ontvangt maximaal 4 x per jaar een nieuwsbrief met nieuws rondom activiteiten, inspiratie of interessante ontwikkelingen.

Anneloes & zo maakt gebruik van google analytics op de website. De ip adressen van bezoekers worden door google analytics geanonimiseerd opgeslagen en na 14 maanden verwijderd. Als u inzage wilt in de uw persoonsgegevens kunt u een e-mailbericht met uw verzoek sturen naar info@anneloesvanhamburg.nl

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company